Dacă acest capitol ar fi fost scris chiar și cu câțiva ani în urmă

Hello every one ,any recommended proofreading service website for thesis or  paper editing ? | ResearchGate

s-ar fi concentrat aproape exclusiv pe redactarea rapoartelor de cercetare pentru studii cantitative. În ultimii ani însă, numărul rapoartelor privind cercetarea calitativă a crescut constant. După cum s-a menționat în capitolele anterioare, scopul și desfășurarea studiilor calitative. în acest capitol subliniem problemele și practicile generale asociate redactării unui raport de cercetare. Este important să înțelegeți că toate rapoartele de cercetare abordează subiecte similare – de exemplu, toate conțin o descriere a subiectului sau studiat, o vedere a literaturii, o descriere a procedurilor și o descriere a rezultatelor. Cu toate acestea, așa cum s-a văzut în capitolele anterioare, studiile calitative și cantitative abordează acest subiect în moduri oarecum diferite și le acordă accente diferite. sunteți încurajat să examinați și să comparați rapoartele retipărite la sfârșitul capitolelor 6, 7, 8, 9 și 17. pentru a vedea diferențele lor. În plus, atunci când scrieți raportul dvs., ar trebui să vă uitați prin jurnalele corespunzătoare studiului dvs. pentru a vedea secțiunea, nivelul sau detaliul și tipurile de rezultate raportate în mod obișnuit. Acesta este cel mai bun mod de a determina formatul potrivit pentru raportul dvs.

În timp ce desfășurați studiul, puteți folosi în mod profitabil timpul lucrare disertatie liber pentru a începe să revizuiți sau să perfecționați secțiunile de introducere și metodă ale raportului dumneavoastră. După toate datele analizate, puteți începe să scrieți secțiunea finală a raportului. Orientările majore pentru toate etapele scrisului – prezentate într-o manieră organizată, logică, sunt mult mai mari dacă te gândești că succesiunea înainte de a scrie ceva.

Începeți – casa curată sau dezordonată – este o problemă pentru mulți dintre noi. Nu există o modalitate ușoară de a ocoli problema pragmatică a timpului: scrisul necesită timp și nu avem niciodată suficient timp pentru a scrie o parte din viața și responsabilitatea ta profesională. Un studiu nu se termină până când raportul nu este finalizat, iar timpul de care veți avea nevoie pentru scriere ar trebui inclus în programul de timp pe care îl creați atunci când vă planificați cercetarea. Așa cum sa subliniat în capitolul 3, totuși, unii numesc cercetarea ca un proces conceput să dureze cu 3 până la 6 luni mai mult decât cred că va avea cercetarea. Alte sarcini se adună, iar scrisul este dat deoparte. Când se întâmplă acest lucru, înregistrați minutele și orele în care acestea se încadrează – înainte și după școală în zilele de dezvoltare profesională, în perioadele de pregătire și momentele în care întâlnirile și întâlnirile sunt anulate: nu știm nicio altă cale, în afară de atacarea timpului personal și al familiei, pentru a termina scrisul. . Pe termen scurt, cei dragi vor suporta „Trebuie să stau acasă și să fac acest scris (ar putea fi, de asemenea, notarea, planificarea lecției, studiul și așa mai departe. Te bucuri de film, cină, picnic, drumeție) , rating de râu, schi (le punem toate în spate pe baza vieții noastre ca studenți și profesori).”

Formularea și schița facilitează foarte mult această „gândire” pentru a revizui pe scurt, dezvoltarea unui schiță implică identificarea și ordonarea subiectelor majore și apoi diferențierea fiecărei rubrici majore în subtitluri logice. Timpul petrecut lucrând la o schiță merită din plin, deoarece este mult mai ușor să recunoașteți o schiță, ceea ce nu înseamnă că primul dvs. proiect de raport va fi ultimul. Ar putea fi necesare două sau trei revizuiri ale secțiunii cach. Amintiți-vă că scrisul descoperă în mod inevitabil probleme sau activități care trebuie regândite. De fiecare dată când citiți o secțiune, veți vedea modalități de a îmbunătăți organizarea sau claritatea acesteia. De asemenea, alții care examinează raportul dvs. vor vedea zone care necesită regândire sau reformulare pe care nu le-ați observat.

A scrie nu este altceva decât a pune gânduri pe hârtie, totuși mulți scriitori au convingeri iraționale despre sarcină sau chiar insistă asupra unor ritualuri care trebuie îndeplinite dacă sesiunile de scriere vor avea succes. Într-un sondaj informal al prietenilor și colegilor, unul a sugerat că scrierea poate avea loc numai între orele 7:00 AM și 12 pm, o altă scriere poate fi făcută numai în Longhan, folosind un stilou albastru și un bloc legal alb: și încă o alta că casa trebuie să fie curățați înainte de a începe scrierea.